Yoga

Zomers wil je buiten zijn, heerlijk genieten van de zon. Het is fantastisch om in onze tuin of op het strand een Yogales te doen. Yoga met de zon op je gezicht, de wind door je haren en je voeten in het zand. De zee op de achtergrond zorgt voor complete ontspanning!

Onze Yogalessen worden verzorgd door Bellatrix. Ze geeft al ruim 20 jaar yoga les en heeft inmiddels helemaal haar eigen stijl ontwikkeld en zelfs een boek geschreven!
Vanuit al haar ervaring is er inmiddels een eigen Bellatrix Yogastijl en deze geeft ze elke les vol passie met 100% door aan haar cursisten.

Haar doel is dat jij met een beter gevoel weer weggaat als dat je aankomt en uit ervaring kunnen we spreken dat dit een doel is wat Bellatrix bij ons persoonlijk met succes weet te behalen!

De lessen zijn voor ieder niveau en Bellatrix weet hierbij goed in te schatten wanneer ze intensieve houdingen gedegen moet op en afbouwen. Haar manier van inspreken is rustig en duidelijk, met informatie, waardoor je goed in je houdingen komt en de kans op blessures nihil is.

De twee opleidingen die Bellatrix onder andere met succes gevolg heeft zijn; Yoga Therapie en Critical Alignment en die verwerk zij altijd in haar lessen.


“Ik wil iedereen sterker maken (zowel lichaam als geest), meer lichaamsbewust g[even en leniger & ruimte laten voelen, daar waar nodig is. De verbinding met jezelf vergroten en je echt laten beleven tot in de diepere lagen van je lijf.”

Er kan heel veel verteld worden over yoga, maar het enige wat telt is; zelf een les meedoen en ervaren, want met woorden kunnen wij niet overbrengen wat yoga voor je kan betekenen. En het is zo mooi, Zo rijk en het kan je zoveel brengen! Bellatrix neemt je graag mee met haar manier van yoga.

Een Yogales kost €99,80 (incl. BTW) per uur.
*Op een locatie in Ouddorp naar jouw keuze
* Groepsgrootte van 1 tot 9 personen.