Massage

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Het doel van ontspanningsmassage is om een volledige ontspanning te bewerkstelligen in het lichaam. De ontspanningsmassage geeft een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor u zich weer als herboren voelt. Hierdoor zullen diverse lichaamsfuncties beter gaan functioneren waardoor u zich fitter zult gaan voelen. U kunt kiezen uit massage van de achterkant van het lichaam, rug en benen of het hele lichaam inclusief de voorkant benen, buik, armen, en optie gezicht en hoofd massage. Bij de massage lig je in je ondergoed op de massage tafel. Je wordt netjes afgedekt met handdoeken. Het te masseren gedeelte wordt vrij gelegd.

Effecten:

De voornaamste effecten van de massage zijn:

  • Stimuleren van de doorbloeding waardoor de afvalstoffen in ons lichaam sneller afgevoerd worden;
  • Herstellen van spierspanning en spierkracht;
  • Losmaken van verkrampte spieren;
  • Normaliseren van de spiergevoeligheid;
  • Verbeteren van spier- en huidbeweeglijkheid.
  • Meer geestelijke rust

Een regelmatige massage geeft u meer vitaliteit en een betere gezondheid. Tevens is een ontspanningsmassage een stukje voor uzelf: een moment van rust en bewustwording. Het is heel belangrijk dat u bij de eerste behandeling aangeeft of er bepaalde lichamelijke klachten zijn waarmee ik rekening kan houden. Hierdoor zult u met een tevreden gevoel weer naar buiten stappen.

De ontspanningsmassages worden gegeven in het centrum van Ouddorp door Jolanda. Haar studio zorgt ervoor dat je je gelijk al helemaal ontspannen voelt!
Prijzen zijn inclusief BTW.

Ontspanningsmassage€ 38,50Half uur – rug /benen achterzijde
Ontspanningsmassage€ 66,001 uur
Ontspanningsmassage€ 82,5075 minuten
Ontspanningsmassage€ 99,001,5 uur inclusief gezicht en hoofd