Lodges

Er zijn twee kamers beschikbaar met eigen sanitair en openslaande deuren met terras en zitje. De lodges zijn ingericht volgens de laatste trends: Boho Ibiza met veel duurzame natuurlijke producten staat hierin centraal. Filmpjes van de lodges zijn te vinden op onze Instagram pagina. De kamers zijn hier te reserveren.

  1. Ortiga Lodge (2 of 4 personen): deze B&B kamer ligt aan de buitenzijde van onze accommodatie en ligt daarmee het meeste tegen onze bostuin aan. Wil je graag nog twee extra personen mee op reis? Dan is deze kamer écht een top-idee! je kan hem namelijk gemakkelijk upgraden naar een 4-persoonskamer met dubbele badkamer.
  2. Cascara Lodge (2 persoons kamer): ben jij een échte zwemliefhebber? Dan gaat deze B&B kamer je favoriet worden! In de zomer kan je namelijk bijna rollend het zwembad in! Deze ruime slaapkamer heeft een eigen badkamer, thee & nespresso, koelkastje, kledingkast en een ruime eethoek. Natuurlijk heeft ook deze kamer een comfortabele boxspring met luxe beddengoed.
  3. Madera Lodge [NIEUW]] (2 personen): De nieuwste kamer van VACAY Dune Lodges wordt bijna opgeleverd! Aan de voorzijde van onze B&B, onder de vleugels van onze eigen woning maar wel met eigen ingang is deze ruim opgezette lodge. Van binnen heeft het een warme blokhut/ beachy uitstraling. Deze kamer heeft een ruime eigen badkamer met regendouche en dubbele wasbak, een mini kitchenette (met 2 pits), koelkast, thee & nespresso, smarttv, een eettafel en mini zithoek.

WISTJE-DATJE:
Voordat wij in december 2020 eigenaren werden van deze bestaande B&B heette de accommodatie: B&B de Broenetel (Ouddorps voor brandnetel). Lang geleden was de tuin voornamelijk een brandnetelveld, nu niks meer van te zien! Ortiga is het spaanse woord voor Brandnetel en daarmee is deze naam een knipoog naar de geschiedenis van onze B&B.