Concept

In onze huidige maatschappij hebben we onszelf een hectische manier van leven aangeleerd. We “moeten” vele ballen hooghouden en het liefst willen we overal goed in zijn. Dit zorgt ervoor dat we niet altijd de tijd hebben om met rust te reflecteren en te ontspannen; voor je het weet is er zó weer een jaar omgevlogen!
Maar zeg nou eerlijk: “wie kan nou écht overal perfect in zijn”?
Deze realisatie komt al snel zodra je even afstand neemt van het dagelijkse leven en brengt dan direct een stukje rust terug in je hoofd en lichaam.

Bij VACAY Dune Lodges zorgen wij ervoor dat je even afstand kan nemen van jouw drukke leven. Graag delen wij ons eigen paradijs in Ouddorp waar je even kan “on(t)-moeten”. Een plek aan zee waar niks moet en je kunt zijn wie je echt bent. Want wie je ook bent, je bent meer dan welkom!

Maar het creëren van rust komt niet zomaar, dit is een kunst. Vanuit onze eigen ervaring weten wij, dat de beste overnachtingen vaak zijn op locaties waar je je écht even helemaal terug kan trekken in de natuur. Bij voorkeur op loopafstand van het strand en met een levendig dorp dichtbij om in de avond wel gezellig een hapje te kunnen eten.
Verstopt tussen de bomen en op 80 meter van de autoweg, maar toch dichtbij de Brouwersdam en Zeeland ligt VACAY Dune Lodges: een ultiem plekje om te ontspannen in de natuur, zodat jij opgeladen weer je route kan vervolgen.

Bij VACAY Dune Lodges staat voor jou het volgende te wachten:

#Natuur ; groene tuin met de culturele Schurvelingen van Ouddorp
#Zeelucht ; de wind vanuit Zeeland die je direct voelt
#Strand zand ; binnen 5 minuten in het zand van Ouddorp aan zee
#Tuin ; garantie dat de vogels speciaal voor jou een liedje zingen
#Zwembad ; vrij te gebruiken als gast [ betreden op eigen risico ]
#Zon ; gemiddeld meer zon aan de kust van Ouddorp
#Sport ; prettige uitvalbasis voor water- en natuursporten