FAQ

Er zijn een aantal vragen die regelmatig gesteld worden, met deze reden hebben we hier een overzichtje gemaakt van de meest gestelde vragen!

Zijn er honden toegestaan?
Nee, al onze kamers zijn allergie-vrij. Honden zijn niet toegestaan in de kamers.

Is het ontbijt inclusief?
Ja, een ontbijtmand wordt ’s ochtends om 9.00 uur bezorgd bij je kamer.

Is het zwembad warm?
Nee, het zwembad is onverwarmd. Dit betekent dat de temperatuur gemiddeld tussen 17-20 graden ligt, afhankelijk van het weer.

Is het zwembad het gehele jaar door geopend?
Nee, het zwembad is geopend van 1 mei t/m 30 september.
De Hottub is wel het gehele jaar door geopend.

Kan je voor de deur parkeren?
Wij hebben op ons privé terrein een parkeerterrein met daarin ruimte voor één auto per kamer. Kom je met meerdere auto’s dan kan er gevraagd worden om de auto verderop in de straat te zetten. Dit is op loopafstand van de B&B en gratis parkeren.

Is er een laadpaal aanwezig?
Ja, we hebben een dubbele laadpaal op ons parkeerterrein staan. Hier kan je met je eigen laadpas je auto opladen. Reserveren is niet nodig.

Zijn jullie flexibel met annuleren?
Ja, tot 7 dagen voorafgaand aan je verblijf kan je kosteloos annuleren, je krijgt dan 100% geld retour. Als je binnen 5-2 dagen voorafgaand in Quarantaine moet vanwege een Covid besmetting van jezelf of nabije omgeving. Dan is het mogelijk om met bewijs van de GGD kosteloos te verplaatsen naar een andere datum (binnen dezelfde prijscategorie).
Bij No-Shows of annuleringen die later dan 2 dagen voorafgaand zijn brengen wij het volledige bedrag van reservering in rekening.

Zijn kinderen toegestaan bij VACAY Dune Lodges?
Vanaf januari 2023 hanteren wij een minimum leeftijd van 14 jaar voor onze accommodatie. Wij hebben goede adviezen voor kindvriendelijke B&B’s in de omgeving, bel of mail gerust om te overleggen.

Moet ik de Hottub reserveren?
Ja, we hebben een houtgestookte hottub (zonder Bubbels) in ons privébos. Wegens de wet-en-regelgeving is deze per 1 oktober 2022 beperkt beschikbaar en dient deze vooraf gereserveerd te worden. Indien de hottub nog beschikbaar is, kan deze als extra optie toegevoegd worden bij de boeking. Dit kan alleen via onze eigen website. Er zit een meerprijs van €50 aan verbonden (dit is incl. een netje haardhout, water, thermometer en badjassen). Je dient de Hottub zelf warm te stoken, naar de door jou gewenste temperatuur.
Het opwarmen duurt gemiddeld 4-5 uur (waarbij tussendoor met regelmaat gekeken moet worden of het vuur nog brand, en even roeren om koud/warm water te mengen). 
In de Hottub worden geen chemicalien gebruikt, hierdoor gaat de waterkwaliteit na gebruik snel achteruit. Met deze reden is de Hottub voor eenmalig gebruik. Volgens de wetgeving dienen we na gebruik de Hottub direct weer te legen, wij zullen de volgende dag het water Recyclen door het op onze sproei installatie van de tuin te koppelen.

NOTE: bij extreme weeromstandigheden (vriezen of droogte), is de Hottub tijdelijk gesloten. Het geld dat eventueel betaald heeft krijgt u dan retour.