Vitaliteit & Talentscan

Bij VACAY Dune Lodges heb je de gelegenheid om in alle rust de tijd te nemen voor zelfreflectie.

Hoe mooi zou het zijn als je inzicht hebt in je talenten en waar jij je energie uit haalt? Maar ook om te zien waar jouw energielek zit en wat je doodmoe maakt. En wat te denken als je met deze informatie aan jezelf kunt werken en meer in je kracht komt te staan? Als je gaat voelen wat vitaliteit écht betekent!

Arda Joppe is onze vitaliteitsexpert en is gespecialiseerd in de me4all talentscan. Deze unieke psychologische test onderscheidt zich van alle andere methoden. Uniek, omdat zowel het bewuste als het onbewuste van de mens in kaart gebracht wordt. En dan te bedenken dat zo’n 80% van ons gedrag voortkomt uit het onbewuste! Jouw onbewuste wordt met deze test meetbaar, inzichtelijk en bespreekbaar gemaakt.

De test kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Je kunt hierbij denken aan:

  • Inzicht in jezelf, persoonlijke ontwikkeling
  • Talentontwikkeling, past mijn beroep bij mij? Ander baan, maar wat past bij mij?
  • Lage vitaliteit, (dreigende) burn-out, bore-out
  • Ben ik burn-out gevoelig? Kan ik mijn batterij opladen met mijn huidige leefstijl?
  • Inzicht in elkaar. Leer je partner beter kennen en verbeter jullie relatie

Het programma werkt als volgt:

In zo’n twee en een half uur ga je inzicht krijgen in jezelf en kun je met gerichte tips zelf aan de slag. We beginnen met een intake van een half uur waarin we elkaar leren kennen en jij kunt vertellen wat je uit de test wilt halen. Op welke vragen zoek jij een antwoord?

Daarna ga je de test maken. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Na mijn analyse gaan we de resultaten uitgebreid bespreken en is er alle ruimte voor vragen. Na afloop ontvang je een korte rapportage zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen en toepassen.

De sessie wordt gegeven op het terrein van VACAY Dune Lodges .
Kosten voor het gehele pakket zijn € 225,- inclusief BTW.