Crew

Met een gemeenschappelijke passie voor vormgeving en architectuur raakten wij, Eric & Myrthe, al gedurende onze studies niet uitgepraat. Maar ook onze gedeelde liefde voor het buitenleven verbindt ons nog steeds. Wij zijn beiden geboren in de randstad. In 2019 zijn we gestart met de zoektocht naar de perfecte locatie rondom Ouddorp waar wij samen al onze passies bij elkaar kunnen brengen met daarbij het runnen van een Bed & Breakfast. Inmiddels zijn wij erg trots om te kunnen vertellen dat Amber als stagiaire op ons pad is gekomen, zij helpt ons de komende maanden met verschillende werkzaamheden online en in de B&B.

Eric is een echte buitensporter! Hij deelt graag zijn kennis van alle goede plekken op het eiland om te kunnen kitesurfen of fietsen! Naast het beheer van de Bed & Breakfast is hij full-time werkzaam in de bouw als projectcoördinator. Eric zijn favoriete plek bij VACAY is op het terras aan het zwembad.

Myrthe is een echte natuurliefhebber! Met de neus in de wind en met de voeten in het gras of zand voelt zij zich weer helemaal opgeladen. Daarnaast houdt ze van creatief bezig zijn en (salsa) dansen. Myrthe heeft een achtergrond in Interieur Design en in toerisme. Met veel liefde gaat zij op zoek naar het ultieme recept voor jouw verblijf. Zij werkt daarnaast fulltime als accountmanager. Haar favoriete plekje bij de Bed & Breakfast is in de tuin!

Amber: staat graag in haar vrije tijd in de keuken of maakt een lange wandeling op het strand samen met haar hond Jazz. Amber zit in de afronding van haar studie Toerisme en struint graag Pinterest af naar inspiratie voor haar eigen B&B of hotel. “Later hoop ik dan ook dat deze droom werkelijkheid wordt, maar voor nu geniet ik van mijn tijd bij B&B VACAY Dune Lodges!”.