B&B in Ouddorp

De plek waar je écht even mag ontspannen!

Op 500 meter van de duinen ligt in alle rust en groen VACAY Dune Lodges verscholen. Bed & Breakfast in Ouddorp waar je tot rust kunt komen in de natuur met de volwassen bostuin, zwembad, hottub en huurfietsen.
De B&B is kleinschalig en heeft een minimum leeftijd van 14 jaar. Dichtbij het strand en met de Brouwersdam en Zeeland om de hoek is dit een fijne uitvalsbasis voor jouw overnachting!

Alle kamers hebben eigen sanitair en openslaande deuren met toegang tot de tuin met zitje. Er is ook een grote gemeenschappelijke serre met PingPongtafel, dus versla je reisbuddie of neem revange met één van onze andere spellen zoals Beverbende of Regenwormen. In de zomer is ons zwembad geopend voor een lekker verfrissende zwemsessie.

Vanaf januari 2024 wordt er geen ontbijt meer geserveerd bij een verblijf in onze Bed & Breakfast. Het is mogelijk om een heerlijk ontbijtje te laten bezorgen vanuit één van onze lokale samenwerkingpartners, vraag gerust naar meer informatie.

De VACAY Beleving

De luxe van een hotel met de persoonlijke lach van een Bed & Breakfast in Ouddorp. Bij VACAY Dune Lodges staat jou het volgende te wachten:

#Natuur ; groene tuin met de culturele Schurvelingen van Ouddorp
#Zee lucht ; de wind vanuit Zeeland die je direct voelt
#Strandzand ; binnen 5 minuten in het zand van Ouddorp aan zee
#Tuin ; garantie dat de vogels speciaal voor jou een liedje zingen
#Zwembad ; vrij te gebruiken als gast [ betreden op eigen risico ]
#Zon ; gemiddeld meer zon aan de kust van Ouddorp
#Sport; prettige uitvalsbasis voor diverse water en natuursporten

Over ons

Met een gemeenschappelijke passie voor vormgeving en architectuur raakten wij, Eric & Myrthe, al gedurende onze studies niet uitgepraat. Maar ook onze gedeelde liefde voor het buitenleven verbindt ons nog steeds. Wij zijn beiden geboren in de randstad. In 2019 zijn we gestart met de zoektocht naar de perfecte locatie rondom Ouddorp waar wij samen al onze passies bij elkaar kunnen brengen met daarbij het runnen van een Bed & Breakfast.

Eric is een echte buitensporter! Hij deelt graag zijn kennis van alle goede plekken op het eiland om te kunnen kitesurfen of fietsen! Naast het beheer van de Bed & Breakfast is hij full-time werkzaam in de bouw als projectcoördinator. Eric zijn favoriete plek bij VACAY is op het terras aan het zwembad.

Myrthe is een echte natuurliefhebber! Met de neus in de wind en met de voeten in het gras of zand voelt zij zich weer helemaal opgeladen. Daarnaast houdt ze van creatief bezig zijn en (salsa) dansen. Myrthe heeft een achtergrond in Interieur Design en in toerisme. Met veel liefde gaat zij op zoek naar het ultieme recept voor jouw verblijf. Haar favoriete plekje bij de Bed & Breakfast is in de tuin!